RESTO 96112 Pekáč obdelníkový 33 x 20 x 6.3 cm (FORNAX)
Kód: RES-96112Detailní popis produktu
Tepelně odolná keramika
Primární barva - červená
Vhodné do myčky
Maximální teplota použití 230°C
Hmotnost: 1,3 kg
Výška: 6,3 cm
Objem: 1,8 litr
Materiál: keramika
Provozní teplota až 230°C
Vytvořeno pro vaše kulinářské experimenty
Keramika byla základním kamenem kuchyňského nádobí sahajícího po staletí až do starověku. Lidstvo od nepaměti používá keramiku převážně k pečení a ke každodennímu vaření různých pokrmů, zejména k pečení masa a zeleniny. Toto nádobí z kolekce Fornax pokračuje v používání tohoto léty prověřeného materiálu, aby vám poskytlo produkty, které jsou ideální pro vytváření vašich oblíbených kulinářských mistrovských děl.
Odolný a všestranný
Extrémně odolná a univerzální volba pro pečení, servírování a skladování v jedné nádobě. Zvládne širokou škálu kulinářských technik. Kamenina s vysokým vypálením je mimořádně silná a zajišťuje rovnoměrné zahřívání. Bezpečné pro trouby, mrazničky a mikrovlnné trouby, snadno se čistí a odolává popraskání, škrábancům a skvrnám.
Zdravé vaření
Důvodem, proč se keramika od nepaměti používá při vaření, je skutečnost, že materiál zabraňuje jakékoliv kontaminaci a ulpívání potravin. Vaření s ním znamená, že jídlo si zachovává veškerou svou přirozenou chuť a vůni a není ovlivněno nádobou, ve které se připravuje.
Snadné čištění
Není nic horšího, než když po uvaření krásného jídla musíte strávit hodiny mytím nádobí. Naštěstí u tohoto pekáče Fornax je vypálená keramika vyztužena glazovaným povrchem, který usnadňuje jeho mytí. To znamená, že budete trávit méně času u dřezu a užívat si více času stráveného s přáteli a rodinou.
Klasický design
Chtěli jsme vytvořit pekáč, který by zapadl do jakékoliv místnosti, bez ohledu na prostředí, zapékací miska FORNAX se bude vyjímat ve vaší kuchyni, i na vašem jídelním stole, můžete ji použít jako servírovací talíř hned po vyjmutí z trouby.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pekáče a zapékací mísy |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.